Life Experience 6-7 Juni

Efter ungefär 18 EXTREMT hårda timmar ute i Umeås vildmarker så är vi nu tillbaka i hooden.

Det hela började med att jag, Timo, Erki och Pompe cyklade västerut, tillslut nådde vi en liten tjärn som vi bestämmde oss för att slå läger och jaga mat vid.
Vi letade efter en plats att slå upp lägret vid, efter en stunds vandrande i skogen hittade vi tillslut vad vi trodde var en perfekt plats mot björnar och vargar.



En timme senare stod tältet på plats!

Vi gled ner mot tjärnen igen för att försöka få i oss lite näring i form av fisk.


Jag lyckades förövrigt få upp den mest näringsrika fisken av alla som skulle ge oss en smärre energikick när mörkret började smyga in på oss.
Klockan passerade midnatt och vi hade fått upp fyra stycken matfiskar, massor med bottenfisk, sjömask och Pompe hade fått miljoner småfisk. Nu begav vi oss mot en eldstad och startade en eld (trots eldförbud i Umeå, thug life). Där vi stekte fisk, kokade fisk, grillade marshmallows och drack bärs.



Här ser vi Timo hugga ved med en machete för att hålla elden vid liv.

Morgonen smyger sig på oss, och klockan blir drygt 02:00 när Pompe börjar bli trött. Vi bestämmer oss för att gå och lägga oss och call it a day.

11:00 nästa dag vaknar vi alla och vi sätter oss och metar efter frukostfisk som det inte blir någon större lycka av, en liten fisk bara. Det vi får leva på är en burk Bullens Pilsnerkorv och de fuktskadade marshmallowserna från igår. En näringsrik måltid som vi bör klara oss på den tuffa vägen hem mot hooden. Vi packar ihop vårat tält och våran packning och börjar cykla hemåt!

Jag skulle vilja tillgängna detta inlägg till Survivorman, Les Stroud, för allting jag har lärt mej på ditt program. Utan dig hade vi aldrig överlevt denna natt. Tack för att du finns! (Survivorman Tisdag kl 23:00 @ Discovery Channel, repris Söndag kl: 00:00)

Over 'n' Out.
Fredrik a.k.a musslan!

Kommentarer
Postat av: mikkan

hahahahahah vad fula ni är!

Fin Blogg! :)

2009-06-03 @ 14:46:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0