23 Mars - LAN Dag 1

NU VANKAS DET ETT STYCKE LAN IGEN!

image10


Efter tre timmars väntande på nyckeln till lokalen i ett svettigt rum, tillhörande Teh Sko så fick vi tag i nyckeln och kunde låta LANandet börja, då var klockan 15-16 någonting. Erki är bortrest till Thailand så vi kunde inte ninja hans L33Trouter så vi fick ta Alex juderouter som internet knappt fungerade på. Så då gick vi iväg på ICA en snabbis och köpte LOKA i mängder (3L för 10kr <3). När vi kom tillbaka drog vi igång lite DotA och när klockan slog 19 så ringde Dea och frågade om det var LAN på G?, Självklart sa vi, och tvingade honom att ta med sin router. När han kom dit och routern inkopplad så kunde vi officiellt börja LANa igen!

Vi har spelat DotA fram tills nu, men nu är det dags för lite CS!

Over 'n out!

-musslan

6 Mars - LAN Dag 4

Så var sportlovslanet slut för denna gång, men vi ses nog igen på påsklovet (v.13), eller möjligtvis tidigare!
Ha det gött alla!

Ralleh aka snödykarN^



Ralleh suger i sig en av Jiigees näringsdrycker, och njuter absolut inte av den!



Timo suger i sig en av Jiigees näringsdrycker, och njuter av den!



Sanna går lös på Stepmania!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu var det en ny dag här på lanet, och som start så hittade vi en najs artikel!

image8
Kul att kändisar som Paris Hilton börjar game:a, KEEP IT GOING!!!!!!
Rykterna säger att Paris lirar Human Female Priest med sin Shamanpolare. Våra källor har tydligen fått reda på hon spelar på Stormscale under namnet Harrispilton .

Over 'n Out!
- Musslan

5 Mars - LAN Dag 3 - Fortsättning

Vid 18.30 idag, så vågade sig fem tappra lirare sig ut ur den trygga lanmiljön, för att inhandla föda. Vandringen var lång, stormen och kylan piskade mot våra varma kinder. Men lindriga köldskador tog vi oss fram till ghettoröbäcks centrum, ICA Röbäck.

image6

Väl inne i fristaden inhandlas all nödvändig proviant som behövs för att överleva natten. Innan vi ger oss av värmer vi oss inne på innet, aka pizzerian. Där vi kontrollerar att vi ha fått med all föda

image7

Allt såg bra ut även om vissa kanske ville ta en till sväng in på ICA innan vi begav oss av hemmåt genom stormen.
Utmattade och utsvultna kommer vi hem till lokalen där vi kan njuta av våran proviant. Dock scammade pizzerian Sonny på vitlökssåsen på pizzan. GM ticket är skriven och skickad så att detta inte drabbar någon annan oskyldig själ. Vi anser att detta var en lyckad färd.

Medans vi njuter av våran proviant så skrattar vi oss gråtfärdiga åt Bajsleken.

Trots att de flesta är mätta och nöjda så beger sig en trupp på ytterligare fem lirare ut i stormen mot ghettots centrum ännu en sista gång. Där inhandlas Loka och pizza. Precis utanför ICA så möter vi våran Old School gamer Johan, som vi invitar till gruppen och följer med oss tillbaka till värmen i LAN-lokalen. Där liras nu 3v3 Arenan och DotA för fullt!

Over 'n Out!

- Musslan & Sonny.


KLOCKAN ÄR LEET

KLOCKAN ÄR 13.37 OCH FILLES SYRRA HAR KOMMIT IN MED EN KARTA RED BULL TILL ALLA!

------> Klockan är 1337 - Myspace! <------


image4

Stör för fan INTE erki när han gibbar S.T.A.L.K.E.R!

image5
Grattis LANbloggen-crew och tack till alla som besökt bloggen, 1337 unika besökare första dagen den är uppe, och vi går uppåt!



13:37 - Goder Morgon!

- The sko

5 Mars - LAN Dag 3 - [LIFE] Shutdown in 0:15

image2

OH NOOEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!

LANet är ett enda jävla stort kaos, ingen hostar dota, servern är nere och Dejja sover. Vad fan gör man?

- Musslan tar över -

Ralle har möjligtvis fått pungvred av en vibrerande tandborste, och Baever lider av svår helikopterplatta. Dejjapvp är så jävla softcore, sover redan, fan jävla slack alltså. Spendrag och Sötingluppe solade strat baron tidigare idag, vi klarade det jävligt bra men ack, inget mount :(, vi fick dock dreadmist legs och massa annat skräp. Vi fick ungefär 10g var när vi sålt allt, kanske inte så mkt, men det är alltid något! =D Baever hade inte samma lycka, han slaktade alla Abominations när eventet buggade och Ramstein spawnade inte. I FEEL FOR YOU BAEVER! :( Två elaka men väldigt övermogna f17-20 battlade oss @ apberget.se i en chattfejd som gick ganska jämt ut, men eftersom att vi var tvunga att återvända till WoW så vann dom tyvärr :(

/Musslan Off

EPIC OFFER - En reward finns att hämta i kylen till den som, mot förmodan, lyckas printa när Dejja går offline.
EPIC OFFER /Off

Efter ha varit ute i den stormande röbäcksvinden på ett 2 minuters aktivt urinflöde kommer man tillbaks till lokalen. Det var som att gå in i en vägg av svettlukt, chips och daylon. Musslan har bombat bloggen med intressant information om dagens händelser med en viss assistans av Sonny. Det enda ljuset som finns i våran tillvaro efter server restart är 11 lysande datorskärmar och mussels ögon när han inser att det var en server restart och inte maintenance.

Servern är uppe
*vänder mig mot Blizzard office*
/kneel
/salute

07.10 - Dags att slagga.. pizzerian öppnar om 3 timmar!

- The Sko






Dejjapvp.wmw

Dagens Humör: Trött
Klädsel: Mjukisbyxor och bar överkropp
Träning: ?
Plugg: Taccs till 5 man UBRS
Frisyr: Flottigt
Låt: Lamer Factory - Lamer n00bz
Måste: Gamea
Saknad: Pre BC
Fundering: När öppnar pizzerian?
Roligaste: När jag iceblockade death coil!
Tråkigaste: När slackersarna sov!

R.I.P - Joels Cola

"En bögjävel har snott min bögcola från bögbordet, när jag får tag på den bögjävla bögjäveln som är bögskyldig kommer bli omedvetet bögansvarig till en bögjävel mindre på bögjorden"
- Bögjoel "Humanity is overrated" Gimmie Coke 2007


Lanets stolthet: Dejja (Armory Link) på sin f.d ebayade rogue när han visar vägen!
Diskussionstråd och Highlights till filmen: WoW Europe Forum
Filmen, mytten, legenden: DejjaPvP.wmw

//

●████▅▅▄▄▄▄▄▄....▄▄▄ PEW PEW PEW
▄▄▅██████▅▄▃▂
█S█K█O█H█O█R█N█-█►
◥☼▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲☼◤

4 Mars - LAN Dag 2 - LandagbokeN^

image2


Tyvärr har vi inte kunnat blogga den första LAN-dagen på grund av för intensiv gaming, vi har inte haft tid att tabba ut :) Men eftersom att mitt internet lagt ner nu och dota-gamet är fullt så tar jag mig tillfället i akt och bloggar!
Dagen började klockan 13.37 då dea fullcrittat toaletten med en combustionladdad frenzymode berserking ap-pom och spellstealad avenging wrath pyroblast. Resten av LAN:et vaknade och Timo tog sig friheten och dra upp persiennen 1 centimeter medans Niklas för första gången öppnade det för att få in den första strimma frisk ( =/ ) luft i lokalen.

25 Liter cola, 15 billys och en jävla massa Loka senare så somnar Ralleh och får en högst brutal uppväckning när deas svettiga analöppning stramade åt hans näsa och la en Amplify Curse - Curse of Doom combo. 1 minut senare rycker lanet till av ett nasalt skrik på ca 200 decibell när Rasmus inser att han blivit crittad.

Dagens värsta situation: En negerjude i Auswitsch med pungvred och tarmframfall.

Over N' Out - Back to gaming.

// The Skohorn (70 Marshal Priest @ Genjuros (PvP) EU / GR)

RSS 2.0