5 Mars - LAN Dag 3 - Fortsättning

Vid 18.30 idag, så vågade sig fem tappra lirare sig ut ur den trygga lanmiljön, för att inhandla föda. Vandringen var lång, stormen och kylan piskade mot våra varma kinder. Men lindriga köldskador tog vi oss fram till ghettoröbäcks centrum, ICA Röbäck.

image6

Väl inne i fristaden inhandlas all nödvändig proviant som behövs för att överleva natten. Innan vi ger oss av värmer vi oss inne på innet, aka pizzerian. Där vi kontrollerar att vi ha fått med all föda

image7

Allt såg bra ut även om vissa kanske ville ta en till sväng in på ICA innan vi begav oss av hemmåt genom stormen.
Utmattade och utsvultna kommer vi hem till lokalen där vi kan njuta av våran proviant. Dock scammade pizzerian Sonny på vitlökssåsen på pizzan. GM ticket är skriven och skickad så att detta inte drabbar någon annan oskyldig själ. Vi anser att detta var en lyckad färd.

Medans vi njuter av våran proviant så skrattar vi oss gråtfärdiga åt Bajsleken.

Trots att de flesta är mätta och nöjda så beger sig en trupp på ytterligare fem lirare ut i stormen mot ghettots centrum ännu en sista gång. Där inhandlas Loka och pizza. Precis utanför ICA så möter vi våran Old School gamer Johan, som vi invitar till gruppen och följer med oss tillbaka till värmen i LAN-lokalen. Där liras nu 3v3 Arenan och DotA för fullt!

Over 'n Out!

- Musslan & Sonny.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0